perjantai 25. maaliskuuta 2011

Tyhjiö-ilta

Oih, nyt kyllä jo nukuttaisi ja selkä ilmoittelee itsestään. Lähetin äsken Minealle leikkaustiedoston huomista varten ja nyt siirryin lämmittelemään peiton alle omaan huoneeseeni. Olohuonessa lämmitin alkoi nimittäin alkuillasta pukata mustaa savua ja se oli eliminoitava.

Sain "Oton liittokokous" -kohtaukseen montaasileikkaukset valmiiksi, mutta jotenkin tuntui pahalta jättää hommia siihenkään, kun ajattelee miten paljon hommia Minealla on huomenna koululla. Yritin sitten vielä testata kahteen muuhun kohtaukseen uusia palasia ja hioa skarveja.


Aurinko tuli vihdoin näkyviin tänään. En ehtinyt kuitenkaan nauttia siitä kuin koulumatkojen ajan. Toivottavasti huomenna. Alunperin tarkoitukseni oli viimeistellä tänään loppuraportti eli oma arviointi tuotannostamme. Tarkemminottaen sitä pitää jopa korjata, koska päätimme eilen toteuttaa testaamiamme pienimuotoisia animaatioita.

Olemme purkaneet viime viikkoina ajatuksiamme muutamaan otteeseen koko produktion onnistumisen osalta ja se on tuntunut tosi hyvältä. Jotenkin on voinut vielä enemmän iloita työntuloksista, kun mieleen on palannut unohdettuja keskusteluja, palavereita ja reissukohtaamisia 1,5 vuoden ajalta.

Jotenkin tyhjä olo..ehkä laitan nyt vain silmät kiinni ja huomenna parempi mieli.

  • 1 tyhjentynyt lähimuisti
  • 3 editointua kohtausta
  • 6 omenaa, 7 teekuppia
  • Siestan laatu: minimoitu

Ei kommentteja: