lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lauantain löytöjä

Loppuraportti tuli valmiiksi.

Nyt vapaalle. Päätin lähteä käymään lauantai-illan kunniaksi bussimatkan päässä olevassa Citymarketissa, eli Carrefour expressissä, etsimässä oikeaa raejuustoa sekä tutustua toistamiseen paikalliseen elokuvakylttuuriin.


Lähes poikkeuksetta elokuvat on täällä dupattu, joten kielimuurin takia valitsin "helpon" lasten animaation Gnomeo y Julieta. Kuten arvata saattaa, se oli tarina Romeosta ja Juliasta puutarhatonttuina. Wow.

Tontut eivät kolahtaneet minuun, mutta hauskaa oli silti. Jotenkin tulee kotoinen olo, kun istuu pimeässä teatterin salissa ja rötköilee ihanassa sohvatuolissa. Täällä voi mennä vapaasti istumaan sinne mihin mahtuu, paikkalippuja ei myydä ollenkaan. Mieleeni jäi myös kuva aulan sinisestä kokolattiamatosta, jossa suorastaan ui paketeista ylipursunneita popcorneja. Niin ja leffan lopuksi ihmiset alkavat aina taputtaa!


Huomenna olisi tarkoitus suunnitella dokkarillemme DVD:n kansia ja perehtyä miten linssimuhennos syntyy. Hieman jännittää, muhennos vaatii allensa jonkinlaisen kasvisliemen enkä ole koskenut graafisen suunnittelun saloihin lähes kahteen kuukauteen. Painetta, painetta.

Vielä yksi dippi: Kämppäkaverini löysi tänään nimittäin todella mielenkiintoisen blogin. Siinä vanha isoäiti pitää blogia ja videopostaa mm. miten käytät facebookia, nagivaattoria jne. En tavoita suurinta ilonaihetta, koska taas kaikki on espanjaksi, mutta en turhan usein ole nähnyt vanhusten reilaavan tuolla tavalla:

  • yritys tehdä valkosipulidippiä jugurttiin ja raejuustoon
  • Siestan laatu: hyvä ja maantasossa jopa lämmin
  • Siestan jälkiseuraukset: palanut naama ja lievä pääkipu

4 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Palanut naama! Täällä ei olla vielä edes pisamavaiheessa!

Minski kirjoitti...

Niin ja puutarhatontut - jostain syystä ulkomailla näkee paskimmat elokuvat ikinä. Se on osa kulttuurikokemusta.

Elisa kirjoitti...

Eilen ja tänään on ollut ihan lämmin päiväsaikaan. Heti paljon parempi mieli, kun ei koko ajan ole semmonen vilponen olo ja kananliha.

Puutarhatontut oli kyllä todellakin paska. Luulen, että ensi kerralla menen kuuntelemaan minkälainen on Robert De Niron tummanpuhuva duppausääni.

Anski kirjoitti...

Hih hah, kyllä se tonttuleffa täälläki pyörii! Näin jonku trailerin kun kävin kattoon jotain "oikeaa" elokuvaa.