keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Väärin!

Elisa kirjoitti pari päivää sitten linssimuhennoksista, juoksulenkeistä, siestoista ja siivoamisesta. Ihan kuin dokkarin teolta riittäisi aikaa sellaisiin ylellisyyksiin! Pah.

En ole viimeiseen kolmeen viikkoon ehtinyt venäjäntunnille, vaan olen kiltisti istunut editoimassa tai kirjoittelemassa tutkielmaani. En ole myöskään liikkunut juuri yhtään. Päivittäinen liikunta viimeisen parin kuukauden ajalta on koostunut lähinnä pyöräilystä koulun ja kodin väliä sekä kävelystä ruokalaan ja takaisin. Lihaskuntoa on tullut treenattua kantamalla kahvitermaria ympäriinsä.

Syöminen on unohtunut ja koulun lounaan lisäksi on tullut nautittua pussikaupalla salmiakkia ja kahvia. Kotona odottaa joka ilta hämähäkinseitit ja viemättä jääneiden roskien imelä tuoksu.

Kiitos sille, että oma elämä on mahdollista siirtää välillä syrjään elokuvallisten velvollisuuksien tieltä, on dokkarimme edistynyt hurjasti. Leikkelen viimeisten kohtauksien ääniä parhaillaan ja siirryn pian pikaiseen värimääritykseen.

Perjantaina tietokone sylkee ulos lämpimän DVD:n, joka sisältää puolentoista vuoden uurastuksen tuotoksemme: Aamuviiden postauksen!

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Miten tämä pitäs nyt ottaa.. :) Olen pahoillani, että niin paljon töitä on nyt siellä sinun harteilla. Olisi pitänyt tehdä dokkaria samalla tahdilla jo viime kesänä ja syksynä. Voimia!

Minski kirjoitti...

Ota huumorilla vaan! Hyvinhän tämä on sujunut näinkin. Saat tarjota sitten sangriat, kun päästään Espanjaan ;) Mutta ei huonon omatunnon takia, ihan muuten vaan!