tiistai 29. maaliskuuta 2011

Outo ja yllättynyt olo.

En oikein tiedä miten päin olisin täällä. Tuntuu, että haluaisin hyppiä riemusta ja toisaalta voisin itkeä liikutuksesta. Tyydyin kuitenkin (vielä) vain nostelemaan käsiäni ilmaan ja kävelemään hetken ympäri olohuonetta. Tuotantokansion eli dokumentin palautukseen Minea ja Anski viimeistelevät vielä parina päivänä paljon asioita, mutta omalta osaltani.. Luullakseni olen nyt aikalailla katsomon puolella.

Tein tänään tuntilistaa ja latasin Dropboxiin kaikki tärkeimmät materiaalit, joita minulta löytyi. En enää tiedä mitä muuta tekisin tai miten helpottaisin online editin työmäärää.

Vaikeaa tuntilistan työstämisestä teki se, että viime vuoden kalenterini on Suomessa ja siellä on suurin osa merkinnöistäni. Jouduin käymään läpi kaikki lähettämäni sähköpostit 1,5 vuoden ajalta ja kopioimaan yhteiset tapahtumat Anskin valmiista listasta. Myös tämä blogi toimi hyvänä aikajanana. Ensimmäinen merkintä listassani on 15.9.2009 - palaveri Elisan luona.

Tarkoista tunneista ei voida toki puhua, mutta kokonaisuudessaan jokainen meistä on "dokumentaroinut" pitkälle yli 700 tuntia. Eniten aikaa näytti kuluneen ennakkosuunnitteluun ja alun leikkausvaiheeseen, mm. litterointiin meni n. 30 tuntia ja kuvauksiin n. 180 tuntia. Äänitöihin ja värimäärittelyyn en voinut harmikseni osallistua täältä käsin lainkaan.

Käydessäni läpi vuotta 2010 uskomattoman paljon tapahtumia, hauskoja sattumia ja stressaavia öitä palautui kyllä mieleeni. Syksyn kohdalla olin hieman kauhuissani miten olenkaan elämääni viettänyt. Ajatuksissani pyörii usein, ettei minulla ole täällä lupa olla vapaalla tekemättä mitään työhön verrannollista. Mutta ehkä minun pitäisi yrittää aktiivisemmin olla rauhassa, halusin aiemmin jo tämän kevään osan.

  • tiedostot yhteen kasaan
  • tuntilista optimaan
  • matkakassin mittausta koneeseen
  • 1 skipattu "Film comedy" -tunti
  • epäterveellinen unirytmi
  • Siestan laatu: odottaa viikonloppua

    Ei kommentteja: