tiistai 29. kesäkuuta 2010

Korvessa

Monta kesää olen istunut tietokoneen tai vaihtoehtoisesti kassakoneen ääressä tienaten pätäkkää talven vuokrien maksuun ja jokapäiväisiin perunoihin. Hikisten toimistojen ja kassakoneen piippailujen lomassa olen haikaillut järveni rantaan koivun lehtien havinan keskelle. Tänä kesänä haikailuni toteutui. Ei töitä, ei sunnuntaidepiksiä maanantaisen töihin menon takia, ei kaupunkia...Olen istunut täällä jeerassa nyt kuukauden päivät. En käynyt tänäänkään sivistyksen parissa, koska kirjaston kirjojeni laina-aika ei ole umpeutumassa, kaapissani on vielä maitoa kahviin ja herkkujakin löytyy juhannukselta jäljiltä. Kylille on vain 20 km, mutta koska minulla ei ole mitään järkevää asiaa sinne, saatan oleskella perähikiän paritalon päädyssäni useita päiviä ilman suurempia fyysisiä siirtymisiä. Astraalikehoni matkustelee kyllä sitäkin enemmän, kun se kerrankin saa aikaa siihen.


Kyllä, olen onnellisesti metsiytynyt!
Päiväni koostuvat kasvimaan rikkaruohotilanteen arvioimisesta, päivän ruokatarjonnan suunnittelusta ja ruokailun sijoittamisesta siten, että suoriudun samana päivänä vielä mahdollisesta juoksulenkistä. Väliajat olen käyttänyt yleiseen elämän menon ihmettelyyn ja auringonkukan kasteluun. Se juo paljon vettä ja pitää substraalista. Satunnaisesti haen myös postin, jos sitä sattuu postilaatikkoon siunaantumaan.


Minulla on myös liuta kesäopintoja, muun muassa nimeltämainitsemattoman projektin animaatioiden suunnittelua, mutta tuntisaldo näyttää tällä hetkellä pyöreää nollaa, enkä tiedä milloin aion tehdä asialle jotain. Ja nyt kun siirryin jutunaiheissa mukavuusalueeltani ahdistusalueelle onkin hyvä aika päättää tämä korpiavautuminen. Kiitos. Tähän postaukseen kului aikaa noin kaksi tuntia. Oikeasti. Voiko tämä olla näin hidasta.2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

"Ei töitä, ei sunnuntaidepiksiä maanantaisen töihin menon takia, ei kaupunkia..." ...ei rahaa, mutta mitäs sillä tekee?!?

Anski kirjoitti...

No tällähetkellä sillä ei varsinkaan tee mitään, kun sitä ei ole. :D Ja taas ollaan ahdistusalueella!!!