torstai 6. toukokuuta 2010

Ammattitaidon kartuttamista

Olemme viime viikkoina kartuttaneet ammattitaitoamme erinäisten Oamk:n tarjoamien aktiviteettien kautta. Anski on luonut itseään viisaammaksi mm. piirrustuksen ja maalauksen (PiMan) tunneilla. Ihmisen anatomian tutkimista, piirteitä, liikettä, "vähän enemmän punaista"... Viimeisenä duunina kurssilla maalataan omakuva, jota Anski on väsännyt kunnioitettavalla tarmolla.


Sillä aikaa Minea ja minä olemme pa-pa-pa paiskoneet hommia monikamerakurssilla. Olemme saaneet puukattu itsemme niin korkeakulttyyriseen Taikahuilu tuotantoon, että paikallinen ykköslehtikin on ollut kiinnostunut meistä. Tässä Päivi Kortesojan juttu torstain 6.5. Kalevasta:Vaikka pääni näyttääkin isolta luurien tai motoristikypärän sisällä, se on onneksi täynnä oopperaa vain kuvausiltoina ja sitä seuraavina öinä. Olemme tähän asti yrittäneet päästä selville oopperan juonenkäänteistä, treenanneet kuvausta ja yhteistyötä tarkkaamohenkilöstön kanssa. Ensi viikolla on sitten edessä kaksi oikeaa ottoa varsinaisesta esityksestä. Jos et saa enää printtiversiota käsiisi, voit yrittää lukea artikkelia isommassa koossa tästä.

Dokumenttia työstämme lähinnä sähköpostikeskusteluissa ja yhteisissä lounastapaamisissa. Tämä viikko on ollut lähinnä suunnittelutyötä ja sponsorien hakemista. Positiivista on, että jos lounaslista ei ole lämmittänyt tarpeeksi mieltä, sen on tehnyt tekun puolen aurinkoa pursuava akvaario ja Marco Bjurström.


Hyvä. Olo. Maanantaina laitammekin sitten tärkeän paketin postiin kohti länsirantaa, siitä myöhemmin lisää...

Ei kommentteja: