tiistai 18. toukokuuta 2010

Hyvän mielen sponsorit

Koulun puolesta saimme dokumentimme tekoon pienen budjetin sen mukaan, kuinka monta työryhmän jäsentä suorittaa tuotannossa produktio- (eli opinnäytetyö) opintoja. Meille tämä tarkoittaa yhteensä 1215 €:a. Se kuulostaa yksittäisen koulutyön rahoittamiseen hirmuiselta summalta, mutta jokainen varmasti tietää, että raha-asiat ovat huvittava puheenaihe niin kotona kuin eduskunnassakin. Mielenkiintoisin uusi info minulle tänään oli, että Oulun kunnanvaltuuston kokouksen valtuutetuille annettavat palkkiot tekevät (yhdestä kokouksesta) yhteensä n. 10 000 €.

Käytämme omaa budjettiamme lähinnä ihmisten ja kaluston vakuuttamiseen, kuvausreissujen matkoihin ja majoittumiseen sekä tallenteen tekoon. Kuvauspäivien ruokailuja emme voi laittaa budjetin piikkiin, joten olemme etsineet sponsoreita mm. siihen. Niin suuressa maailmassa kuin pienessä Oulussakin sponsorit kuuluvat oleellisena osana elokuvatuotantojen rahoitukseen.

Yhteistyökumppanit helpottavat kuvauspäivien suunnittelua ja käytännön arkeamme todella paljon. Ne vaikuttavat merkittävästi myös henkisellä puolella, mitä iloa ja lisäenergiaa olemmekaan havainneet toisissamme tänä aikana.

Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Golden Rax pitsabuffet, Jyväskylä
Kotipitsa, Jyväskylä
Subway, Oulu
Rosso, Oulu ja Pori
Cafe Bisketti, Oulu
Kärppäklubi
Laajavuori Jyväskylä
Viking Line
H&M
Ranua-Revontuli Oy
Makuuni, Oulu
Yyteri Top Camping

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, tehän ootte saanu paljon sponsseja! :)

t. Reetta

Elisa kirjoitti...

Juu, ollaan itsekin niistä ihan ylpeitä. :)