perjantai 29. tammikuuta 2010

Way to go!

Jyväskylän kuvaukset ovat nyt takana! Kuvausryhmä on siirtynyt Helsinkiin ja toivottavasti jo tässä vaiheessa laivaan kuvaamaan muotibloggareiden edesottamuksia risteilyllä Suomen muotibloggareiden lähimpään mahdolliseen muotimekkaan Suomesta katsottuna, eli Ruotsin Tukholmaan. Allekirjoittanut palasi eilen Ouluun hoitamaan muita velvollisuuksia ja tytöt (Minea & Elisa) hoitavat homman kotiin kahden hengen kuvausryhmällään.

Kuvaukset MouMoun asunnolla ja Jyväskylän katukuvassa sujuivat hyvin, saimme paljon toivottavasti käyttökelpoista materiaalia sekä haastatteluiden että kuvituskuvan muodossa. Kuvauspäivät olivat rankkoja, kuten etukäteen arvelimmekin ja erityisesti ulkokuvat tuottivat tuskaa koko poppoolle, koska pakkanen ja tuuli olivat kumpanakin päivänä (ke & to) todella purevat.

Yllätykseksemme tekniikka ei tuottanutkaan ongelmia ainakaan tuon kahden päivän aikana ja Elisan järkkäämässä kuvausaikataulussa pysyttiin todella hyvin. Yllätykset paljastunevat sitten ensi viikolla koneen ääressä, kunhan pääsemme kurkkaamaan kuvaamaamme matskua tarkemmin!

Teleporttaan jaksamista pienelle kuvausryhmällemme sinne sadan (100 !!!) muotibloggarin sekaan ja ruotsinlaivan baareihin, siellähän te kuitenkin olette! :D

Ei kommentteja: