keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Missä mennään?

Leikkaustöitä on jatkettu hyvään tahtiin ja tällä hetkellä dokkari on lyhentynyt n. 40 minuuttiin. Olemme edenneet ääniraidan editoimisesta yksittäisiin kohtauksiin ja se helpottaa paljon myös työnjakoa.

Minulla on ollut aika huono omatunto siitä, etten ole Kotkantiellä työstämässä dokkaria yhdessä tuumin, mutta onneksi olen nyt saanut työt sujumaan täälläkin. Leikkausolosuhteet eivät ole kovin kummoiset pienellä läppärin näytöllä, puujakkaralla ja kämppäkaverin "huutaessa" vastakkaisella jakkaralla Skypeen, mutta olen kovin tyytyväinen etteivät sormet enää auringon laskiessa sentään kohmetu kylmästä.

Mukanani on kaikki Iinan ja Oton materiaalit, joten pystyn leikkamaan heidän kohtauksiaan, lähettämään muokatun projektitiedoston Minealle ja Anskille, ja he lisäävät sen sitten varsinaiseen projektiimme Suomessa. Tähän asti tekniikka on pelannut täällä onneksi ongelmitta. Palautteenvaihto tuntuu usein työläältä sähköpostin välityksellä, mutta vasta kerran olemme kohdanneet puhelinpalaverin muodossa. Vajaa kaksi tuntinen kohtauksien pohtiminen tuntui jopa aavistuksen professionaaliselta ja antoi minulle taas syyn olla olemassa. No joo, tätä henkistä työnteon mielihyvää. ;)

Tavoitteena on saada leikkausvaihe kokonaan valmiiksi maaliskuun lopussa ja koko paketti käteen huhti-toukokuussa. Korjatkaa, jos aikataulukäsitykseni on pielessä. Se on sitten ensimmäinen virallinen versio dokumentista. Jos jälkityöt jäävät huhtikuussa kovin kesken, haluamme lisätä haaveilemiamme animaatioita tai kysyntää muuten riittää, niin yksi vaihtoehto on, että jatkan virallisesti (sekä Minea ja Anski epävirallisesti) projektin parissa ensi kesän ja/tai syksyn.


Kohta ollaan jo auringon puolella siellä, täällä ja dokkarissa. :)

1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Hiihtoloma! Miten siellä menee?