perjantai 20. elokuuta 2010

Viimeinen kuvaussessio lähestyy

No niin. Kesä on ohi ja työt alkavat taas. Ensi viikolla on viimeisen kuvaussetin aika. Matkaamme merentuoksuiseen Poriin, jossa asustaa viimeinen bloggarimme.

Vuosi sitten päätimme, blogidokumenttimme ensiaskeleita ottaessamme, että päähenkilöiden tulee olla toisistaan mahdollisimman erilaisia. Halusimme esitellä blogimaailman kaikessa monimuotoisuudessaan ja kauneudessaan. Tammikuussa kuvasimme blogien kermaa edustavan muotibloggarin, joka lähestyy bloggaamista kaikkein ammattimaisimmin ottein. Loppukeväästä kameran eteen asettui poliitikko, joka haluaa bloginsa kautta levittä ajatuksiaan ja mielipiteitään. Tämän kolminaisuuden täydentää loistavasti kolmas bloggarimme, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan bloggaa rennolla otteella ja lukuisien kuvien kera omasta elämästään, rehellisesti ja hyväntuulisesti.

Saanko esitellä: Merimiehen elämää!

Kesän aikana olemme käyneet jo kuvattuja materiaaleja läpi sekä kirjoittaneet koko poliitikkobloggarimme haastattelut paperille. Kuusikymmensivuinen nivaska on iltalukemisena koko porukalla.

Tällä hetkellä pidämme majaa koulumme online editissä. Olemme vallanneet koko huoneen itsellemme. Istumme seinän kokoisen post it -lapuista koostetun käsikirjoituksen alla ja tuijotamme jokainen oman tietokoneemme näyttöä. Nyt on monta rautaa taas tulessa. Taustalla pyörii haastattelumateriaalit. Yksi etsii sponsoreita viimeiselle kuvausreissullemme. Toinen leikkaa ja bloggaa samaan aikaan. Kolmas selvittää budjettitilannetta ja vakuutuksia. 

Ihanaa tehdä taas töitä!

Ei kommentteja: