maanantai 22. maaliskuuta 2010

Paluu arkeen

Olemme viime viikot keskittyneet dokumenttimme tuotannollisiin asioihin. Käsikirjoitusta ja taiteellisia ideoita täytyy vähän viilata. Ilokseni voin myös kertoa, että olemme lyöneet lukkoon ja jopa tavanneet dokumentin kaksi muuta päähenkilöä. Tai minä en päässyt toiseen tapaamiseen ollenkaan maatessani flunssan kourissa peiton alla kotona, mutta Ellu ja Anski kävivät tutustumassa toiseen bloggariimme ja heidän terveisensä ja fiiliksensä olivat positiiviset. Myöskin bloggari numero kolmen tapaaminen meni hyvin ja olemme kaikki todella innoissamme, harmi että pääsemme aloittamaan kolmosbloggarin kuvaukset vasta kesällä. Mieli tekisi päästä sorvin ääreen heti!

Nyt meillä on kolme täysin erilaista bloggaria, jotka kirjoittavat ihan eri asioista eri motiivein. Täytyy sanoa, että vaikka bloggareiden löytäminen vei kaiken kaikkiaan melkein puoli vuotta, oli kaikki se vaivannäkö ja vitkastelu sen arvoista. Puolessa vuodessa tuli kahlattua läpi satoja erityylisiä ja -teemaisia blogeja ja ajan kanssa ajatukset kypsyivät ja dokumentin luonne ja tyyli selkenivät. Loppujen lopuksi kävi niin, että kaikki joita kysyimme dokumenttiimme mukaan, suostuivat.

Nyt keväällä kuvaamme Oulunseudulla toista bloggariamme hieman pitemmällä aikavälillä. Ennen kuvauksia on kuitenkin vielä ihan älyttömästi hommaa. Ja kuvausten jälkeen ne hommat sitten vasta alkavatkin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miten hommat etenee? Olisi kiva kuulla edistymisistä! :)

Koska valmis MouMou-pätkä tulee ja missä dokumentissa ja koska sitä näkisi jossakin?